• Ontbijt, lunch en borrel
  • Moderne en gevarieerde menukaart
  • Heerlijke koffie

Er zijn diverse mogelijkheden betreft catering bij Brasserie Bou in Naaldwijk. Je kunt hier dus niet alleen terecht voor het nuttigen van een heerlijk ontbijt, eerlijke koffie, een veelzijdige lunch en borrel. Je kunt buiten onze brasserie ook genieten van alle lekkernijen die je vindt op onze menukaart. Neem contact op om je bestelling door te geven.

Vele mogelijkheden voor catering bij Brasserie Bou in Naaldwijk

Geef je komend weekend een feestje en heb je geen tijd om hapjes te bereiden? Organiseer jij de jaarlijks terugkerende bedrijfsborrel? Of heb je geen zin om te koken en laat staan om boodschappen te doen? Er zijn tal van redenen te bedenken om gebruik te maken van de catering van Brasserie Bou in Naaldwijk. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling te komen halen, maar we komen het ook graag bezorgen en maak je het jezelf lekker makkelijk. Naast dat je verschillende broodjes kunt bestellen, maken wij ook diverse maaltijdsalades, wraps en warme gerechten voor onze catering- en bezorgservice. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Plaats je bestelling en wij zorgen voor de rest!

Wil je gebruik maken van de catering- en bezorgservice van Brasserie Bou in Naaldwijk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0174 640 084 en geef je bestelling door. Vervolgens zorgen wij voor heerlijk eten en als je het wilt laten bezorgen, zorgen wij vanzelfsprekend voor een correcte levering.

Andere interessante pagina's
Broodjes Naaldwijk | Ontbijt Naaldwijk | De Tuinen Naaldwijk

Contactformulier

honeypot

Velden met * zijn verplicht