• Ontbijt, lunch en borrel
  • Moderne en gevarieerde menukaart
  • Heerlijke koffie

Of je nu in de ochtend toe bent aan een goede kop koffie om de dag te beginnen of in de middag om je dag nog een extra boost te geven, bij Brasserie Bou in Naaldwijk ben je altijd welkom! Wij hebben namelijk alle ingrediënten in huis om de sfeer te creëren die je ook in je eigen huiskamer ervaart: een sfeervolle inrichting, heerlijke koffie en gevarieerde menukaart voor zowel ontbijt, lunch als borrel. Tot snel bij Brasserie Bou!

Bijkomen met een goede kop koffie van Brasserie Bou in Naaldwijk

Of je nu aan het shoppen bent in De Tuinen, aan het werk bent in het centrum van Naaldwijk of even wilt bijkletsen met een vriend(in): een goede kop koffie is altijd een goed idee. Met een lekker stuk taart of heerlijk broodje erbij. Of juist even snel een koffie to go halen. Bij Brasserie Bou is het allemaal mogelijk en wij hebben gegarandeerd jouw favoriet in huis. De basis van de koffie is echter hetzelfde en wordt gevormd door de exclusieve blends van Sagafredo Zanetti. Wij hebben zorgvuldig voor de Arabica- en Robustabonen gekozen om jouw kop koffie een overheerlijke smaak te geven.

Ook voor koffie to go

Heb je weinig tijd om rustig een kop koffie te drinken bij Brasserie Bou in Naaldwijk? Dat is geen probleem, want onze koffies zijn namelijk ook geschikt om mee te nemen. Als je een bestelling wilt plaatsen of een tafeltje wilt reserveren, neem je contact met ons op via 0174 640 084.

Andere interessante pagina's
De Tuinen Naaldwijk | Broodjes Naaldwijk | Lunchen Westland

Contactformulier

honeypot

Velden met * zijn verplicht