• Ontbijt, lunch en borrel
  • Moderne en gevarieerde menukaart
  • Heerlijke koffie

Lekker lunchen in de gemeente Westland doe je bij Brasserie Bou in Naaldwijk. In de gezelligste woonkamer van Naaldwijk ben je van harte welkom om een heerlijke lunch te nuttigen. Maar ook voor een ontbijtje, een koffie to go of voor een lekkere borrel ben je bij ons aan het juiste adres. Wij heten je van harte welkom!

Uitgebreid lunchen in gemeente Westland? Kies voor Brasserie Bou in Naaldwijk!

Het maakt voor ons niet uit waar u zin in heeft, want wij hebben namelijk een moderne en gevarieerde menukaart met een tal van heerlijke gerechten. Bestel bijvoorbeeld een lekkere uitsmijter met ham en kaas, een vegetarische panini, een soepje of een maaltijdsalade. Of kies voor een heerlijk belegd Italiaans broodje. Als je echte honger hebt, dan kun je zelfs warme gerechten, zoals een burger of kipsaté, bestellen. Vind je kiezen moeilijk? Kies dan voor het lunchplateau voor 2. Bekijk onze menukaart om te zien welk gerechten voor de lunch je bij Brasserie Boe in Naaldwijk kunt bestellen.

Ook voor ontbijt en de vrijdagmiddag borrel

Je kunt bij Brasserie Bou in Naaldwijk (gemeente Westland) niet alleen lekker lunchen, maar ook ontbijten. Op zaterdagochtend kun je zelfs tot 11.30 uur genieten van ons verse ontbijtbuffet. Liever je vrijdagmiddag borrel bij Brasserie Bou? Dat kan uiteraard ook!

Reserveer je tafel vandaag nog

Heb je besloten om binnenkort een lunch te nuttigen bij Brasserie Bou in Naaldwijk? Reserveer dan je tafeltje door te bellen naar 0174 640 084. Heb je vragen over bijvoorbeeld allergieën of wil je meer weten over het lunchen in onze brasserie in de gemeente Westland? Neem dan gerust contact met ons op!

Andere interessante pagina's
Koffie Naaldwijk | Catering Naaldwijk | Ontbijt Naaldwijk

Contactformulier

honeypot

Velden met * zijn verplicht