• Ontbijt, lunch en borrel
  • Moderne en gevarieerde menukaart
  • Heerlijke koffie

Ben je op zoek naar een leuk adres waar je terecht kunt voor ontbijt in Naaldwijk? Omdat je je verjaardag op een andere manier wilt vieren dan normaal? Of kunnen jij en een vriend(in) enkel ’s ochtends afspreken? Dan kun je heerlijk ontbijten bij Brasserie Bou in Naaldwijk, in gemeente het Westland. Bekijk de menukaart voor de mogelijkheden of kies voor het ontbijtbuffet op zaterdagochtend.

Ontbijt in Naaldwijk: geniet van het ontbijtbuffet op zaterdagochtend

Als je wilt genieten van een ontbijtbuffet zonder dat je in een hotel slaapt, maar gewoon in je eigen bed hebt geslapen, kies je voor een ontbijt bij Brasserie Bou in Naaldwijk. Iedere zaterdagochtend kun je van 09.30 uur tot 11.30 uur genieten van een vers en onbeperkt ontbijtbuffet waar je gegarandeerd niks te kort komt. Je kunt ontbijten met onder andere croissants, gekookte eieren, diverse vlees- en kaaswaren, diverse soorten brood, gebak, vers fruit, thee, sap en natuurlijk niet te vergeten de heerlijkste koffie het Westland. Voor dit ontbijtbuffet wil je vast en zeker vroeg uit te veren in het weekend.

Naast ontbijten, kunt u ook lunchen in het Westland

Ben je toch niet zo’n vroege vogel in de weekenden? Dan kun je gewoon op iedere dag van de week komen lunchen bij Brasserie Bou in Naaldwijk (Westland). We hebben een gevarieerde en moderne menukaart waar je geen nee tegen zegt: van uitsmijters tot maaltijdsalades en van soepen tot warme gerechten.

Kom genieten in de gezelligste huiskamer van Naaldwijk

Wil je komen ontbijten bij Brasserie Bou in Naaldwijk, gemeente het Westland, of kom je liever lunchen? Wij heten je van harte welkom in de gezelligste huiskamer van Naaldwijk. Bij vragen over allergenen of het maken van een reservering, belt u naar 0174 640 084

Andere interessante pagina's
Lunchen Westland | De Tuinen Naaldwijk | Eten in Naaldwijk

Contactformulier

honeypot

Velden met * zijn verplicht